Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

ΑΡΧΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ~ ΑΡΧΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Ως πότε θα περιμένεις ;Ως πότε θα αδρανείς; Ως πότε θα αγνοείς; Μέχρι πότε θα τους βλέπεις να σε πετσοκόβουν ;

Σε κλέβουν, σου κλέβουν απ' την περιουσία σου, παίρνουν το σπίτι του γείτονά σου, σου κλέβουν τη ζωή σου, σου κλέβουν την ψυχή σου, το μέλλον σου και το μέλλον  των επόμενων γενεών.

Η γειτονιά σου αλλάζει χρώμα σιγά-σιγά. Και αντί να αντιδράσεις, το συνηθίζεις.

Σε ποτίσανε με φόβο για να σε ελέγχουν σα μαριονέτα και απ' ό,τι  βλέπεις σε παίζουν άριστα. Φοβάσαι πλέον να αντιμιλήσεις, ακόμα και για μικροπράγματα στην εργασία σου-  λογικό με τα  τωρινά δεδομένα, προκειμένου να μη χάσεις τη δουλειά σου. Είναι και τα δάνεια, βλέπεις, που σε  παρότρυναν να πάρεις κάποτε και τώρα έγιναν φίμωτρο και λουρί στο λαιμό σου.
Πρώτα σε βάλανε σε μια μάντρα σαν το πρόβατο.Σε αρμέξανε, σε κουρέψανε, σου πήρανε ό,τι μπορούσανε και τώρα σε βάλανε στο δρόμο για το σφαγείο να σε κομματιάσουν.  Και συ εκεί, μαζί με το κοπάδι, προχωράς χωρίς να δεις δεξιά και αριστερά να ξεφύγεις.
Έχεις επιλογές, αλλά δεν τις  βλέπεις.

Ένα πρωί που θα ξυπνήσεις να πας στον καθρέφτη, θα κοιταχτείς καλά να δεις ποιος είσαι.
Θα σφίξεις τα χέρια σου, θα πάρεις δύναμη, θα  ξυπνήσεις το πνεύμα σου και θα το κάνεις ένα με τη ψυχή και το σώμα σου.
 Θα πάρεις την Απόφαση-  μια Απόφαση που θα είναι ορόσημο και για τις επόμενες γενιές.

Θα σκεφτείς και θα σκεφτείς καλά.  Ή Εσύ ή Αυτοί.
 Και θα νιώσεις στους ώμους σου το βάρος των Προγόνων σου. Θα παγώσεις, θα δακρύσεις και θα νιώσεις μια ανώτερη Δύναμη μέσα σου. Τη δύναμη του Ελληνισμού.

Θα νιώσεις το αίμα σου να καίει. Θα βγάλεις φωτιά από μέσα σου και εκεί θα σκεφτείς καλά την Πατρίδα σου, το Χώμα σου, τη Ράτσα σου, το Αίμα σου και  και προπάντων τις επόμενες Γενιές που  θα έρθουνε.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΧΡΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ  ΗΡΘΕ Η  ΩΡΑ  ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ.      
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ.

 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΟΥΝ.

 Και θα σε φοβηθούν.Γιατί μόνο με την ιδέα ότι κάποια μέρα θα ξυπνήσεις, ΣΕ ΤΡΕΜΟΥΝ.